søndag den 29. april 2012

Nu med læsebrille

Så har jeg fået læsebriller og jeg er ret pjattet med dem...så jeg tror der er en god chance for, at jeg rent faktisk får dem brugt!


Brillerne er egentlig et par solbriller jeg fandt på et loppemarked i Berlin for en del år siden, som jeg nu har fået omdannet til briller, da jeg simpelthen bare synes at stellet er alt for fantastisk!

Translation: So now I've got a pair of reading glasses and I am pretty happy with them ... and I think there's a good chance that I'll actually use them!
The glasses are actually a pair of sunglasses I found at a flea market in Berlin some years ago, which has now been converted into glasses, because I simply think that the frame is too great!

tirsdag den 17. april 2012

Elsker, elsker, elsker...

...simpelthen bare serien Downton Abbey! Udover at selve historien er helt vildt skøn er serien fyldt med overdådige kjoler, hatte, smykker og fine rum med smukke møbler.



Skønne sorte blonder. Er helt vild med ærmerne på denne kjole.



Åhh, så fint!



Et par looks der rimelig nemt kan efterlignes med en skjorte, lang smal nederdel og et fint bælte.





Skønne hårbånd.



Fine gardenparty looks...man får næsten lyst til at gå med handsker...

Jeg er faldet over nedenstående fine kjole på Trendsales, der minder om de sidste hvide kjoler. Hvis jeg kunne passe den (og havde nogle overflødige penge) ville jeg fluks købe den, og håbe på snart at blive inviteret til teselskab i en smuk park....



Translation: I love, love, love the british tv-series Downton Abbey. In addition to the wonderful story the series is filled with lavish dresses, hats, jewellery and rooms with beautiful furniture.

torsdag den 12. april 2012

Inspiration fra Mathilde...

Den fine halskæde Mathilde omtaler her, er et fund fra Topshop i London. 
Jeg tror ikke jeg var faldet over den, hvis ikke Mathilde havde gjort mig ekstra opmærksom på denne fine trend!
Tænkte netop derfor at jeg måtte vise mit Mathilde-inspirerede fund, netop hjemme hos Mathilde!
Billede af outfit som Mathilde efterspørger, kommer senere.


Fik et fint sneak peak af den fine krave Mathilde er ved at lave. I kan glæde jer til at se den!!

Translation: The necklace Mathilde is talking about here, i found in Topshop London. I don't think i would have noticed it, if Mathilde hadn't made this cool blog post!
Outfit picture will come later!
Also i had a sneak peak at the collar Mathilde is making, so cute! Make sure to see it when she puts it on the blog!

Svensk auktion

 Vi har i min familie, haft denne skønne ødegård i 22 år, efterhånden. Det er et rent åndehul, både til familieture, venindeturer, jul, påske og sommerferier.
Huset ligger i en lille by der hedder Jonsboda, nogle timer fra Helsingborg.
I de sidste par år har vi fået internet, men vi har intet tv, og det er rigtig dejligt, for det har man heller ikke brug for. 
Heroppe handler det om at være sammen. Om det så er at lave mad, gå ture, eller bare hygge.
Mathilde og jeg har blandt andet været på et par ture med vores 2 gode veninder.




Her i påsken, var det familietur, den stod på. Og langfredag tog vi på auktion. Desværre regnede det og var koldt, så vi blev ikke så længe, men mange fine ting var der at finde!



Laden hvor auktionen, bliver holdt. Det foregår både inde og ude. En sjov oplevelse når auktionarius stemme brøler svenske tal ud over det hele!




Jeg faldt for flere ting...
men har ikke plads... suk
Det her bord faldt jeg fuldstændigt for! Mint + træ, hvem kan stå for det!?


Haveredskaber


Fint skuffedarium til køkken, eller andetsteds


Lampe i smukke farver


Endnu en ting jeg ikke syntes jeg kunne leve ude! Men men desværre måtte den finde en anden ejer! 


Skønt spejl


Kært skab, hvis man lige stod og manglede det...


Gevirer


En blanding af plast/stof kludetæpper


Smuk smuk kjole


Og et andet fint skrivebord.

Vores nabo, som tidligere har ejet vores hus, er ejer af den skønneste loppis, hvor halvdelen af mit hjem er fra. Det blev også til en del ting denne gang.
Se mere om Birgit's Lillboden her.

Translation: My family has had this wonderful Swedish summerhouse for about 22 years now. We  use it for all occasions like familytrips, trips with friends, Easter, Christmas and summer holidays.
This Easter was a family trip. This time including an auktion of amazing old things!
Our neighbour, used to own our house. Now she has the most amazing second hand shop! Half my home is from Birgit's Lillboden. See more here.

onsdag den 11. april 2012

Så fin hun er...

I søndags var der dømt påskefrokost sammen med Sarah og et par andre veninder. Sarah var som altid i et utrolig fint outfit. Dette fangede mig dog særligt, da jeg lige for tiden går meget op i kraver (se indlæg med inspiration til kraver længere nede ad siden), bl.a. er jeg ved at sy en med en masse pailletter, men den viser jeg senere...skal lige være færdig med den.
Sarah havde sat en perlekrave under kraven på en skøn blomstret skjorte, virkelig fin effekt!


Desværre fik jeg ikke noget billede af hele hendes outfit, men hun havde sat skjorten sammen med høje stiletter, jeans og et bredt læderbælte i taljen, der lige gjorde at det ikke blev alt for sødt. Jeg må lige lokke hende til at tage et billede af hele outfittet og lægge op.....Sarah?

Translation: Sarah at our easter dinner wearing a pretty pearl collar underneath the collar of the shirt, just love the look! She put it together with high heels, jeans and a broad leather belt, that gave the outfit a bit more edge....unfortunately I didn't get a photo of the entire outfit, but maybe Sarah will take one herself?  


onsdag den 4. april 2012

Jeg bliver så glad...


...når sommerblomsterne spirer og gror på mit køkkenbord.


...af en hylde med fint porcelæn.


...når min nye frakke er mintgrøn, og passer så fint til min gule taske.

Translation: It makes me so happy...when summerflowers are growing on my kithentable...a shelf with fine china...when my new coat is mintcoloured, and looks just perfect with my yellow bag.